io241kuviwevn53vaig049mtdlduc

Traktatie geboorte prikkers met ooievaar

Vanaf: 8,95

Knip uit en maak zelf deze vrolijke traktatie geboorte prikkers voor de geboorte van een jongetje.

Deze vrolijke en feestelijke geboorte prikkers met ooievaar zijn de perfecte manier om de geboorte van je baby te vieren. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, download het pdf-bestand of laat drukken, print de prikkers uit en plak ze aan elkaar met een satéstokje ertussen. Steek ze in een cupcake of ander lekkers en je bent er helemaal klaar voor!

Er zijn drie opties:

  1. Je ontvangt de traktatie prikkers als PDF bestand na bestelling binnen 1 á 2 werkdagen in je mail. Daarna kun je de prikkers zelf printen, uitknippen en in elkaar zetten.
  2. Je ontvangt 1 bedruke a4 formaat vellen met 12 prikkers (stevig papier en hoge kwaliteit print) per brievenbuspost. Deze worden na 1 á 2 werkdagen verzonden met Postnl. Na ontvangst kun je de prikkers zelf printen, uitknippen en in elkaar zetten.
  3. Je ontvangt 3 bedrukte a4 formaat vellen met 36 prikkers (stevig papier en hoge kwaliteit print) per brievenbuspost. Deze worden na 1 á 2 werkdagen verzonden met Postnl. Na ontvangst kun je de prikkers zelf uitknippen en in elkaar zetten.
  Gratis verzending vanaf € 100,- (in NL) en € 135,- (in BE)
  Achteraf betalen via Klarna