Plakinstructies muurstickers en garantie.

Plakinstructies muurstickers

  • Bekijk eerst goed waar de muursticker moet komen. De sticker alleen aanbrengen op een gladde, droge en vetvrije ondergrond. Wacht na het schilderen van de muur een week of 4 voordat je de sticker aanbrengt.
  • De stickers zijn al voorgesneden. Verwijder de sticker van de achtergrond door de sticker iets te buigen zodat je ziet waar de snijlijn loopt.
  • Positioneren zonder aan te drukken tot de juiste positie is bepaald (Dit gaat het beste met twee personen).
  • Gewoon met de hand aanwrijven is voldoende. Eventuele luchtbelletjes worden via de ruimte tussen de kanaaltjes in de lijm afgevoerd.

Op welke ondergronden kunnen de muurstickers geplakt worden?

Op bijna alle gladde ondergronden zoals: muren, deuren en meubels. Zolang de ondergrond volledig glad, droog, stof- en vetvrij is.
De muurstickers kunnen op de meeste soorten verf worden geplakt. Spachtelputz, metallic verf en structuurverf zijn niet geschikt voor stickers. Hier zullen de stickers niet goed op hechten.
Ook in een te warme ruimte (bij temperaturen rond de 30 graden), een te koude, vochtige of vettige ondergrond zullen de muurstickers niet goed hechten.
Bij twijfel adviseren we hier een klein proefstaaltje aan te vragen en te plakken op een onopvallend stukje muur. Laat dit enkele dagen zitten om te bekijken of de sticker goed hecht.

Omdat wij niet kunnen beoordelen of de ondergrond waarop onze stickers worden aangebracht geschikt is kunnen wij geen garantie geven op het hechten van de muurstickers.

Waarvan worden de muurstickers gemaakt?

DOT-folie is een zelfklevende monomeer folie met een speciale lijmlaag met noppenstructuur, ofwel ‘dotjes’. Hierdoor ontstaan er kleine luchtkanaaltjes in de lijm en breng je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij aan.

Geen bubbeltjes dankzij noppenstructuur! De Easy DOT-folie is zeer eenvoudig aan te brengen op vlakke ondergronden, doordat luchtbellen via de ruimte tussen de kanaaltjes in de lijm worden afgevoerd. Je kunt de folie makkelijk herpositioneren en verwijderen, zonder lijmresten achter te laten.

Kan ik een sticker gemakkelijk verwijderen?

 Meestal kun je de sticker voorzichtig proberen los te trekken. Gaat het wat moeilijker omdat bijvoorbeeld het oppervlak waarop geplakt is erg glad is, verwarm de sticker dan met een föhn. Afhankelijk van de conditie van de ondergrond kan een heel enkele keer gebeuren dat de ondergrond licht beschadigd raakt bij het verwijderen van de muursticker. Wij geven hier geen garantie op.

close
Ontwerp zonder titel

5% korting speciaal voor jou

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE STYLING TIPS, ACTIES, NIEUWE PRODUCTEN EN KORTINGSCODES.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.