Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op: Het bedrag voor de retourzending kan duurder uitvallen dan de heenzending. Bij de heenzending nemen wij de extra kosten voor bijvoorbeeld een afwijkende maat voor onze rekening  Bij de retourzending zijn deze kosten voor de klant.

Maximumformaat: 100 x 70 x 58 cm, 175 x 78 x 58 cm (+ € 3,01)

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Retour aanmelden

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@hiphuisje.nl en onderstaand herroepingsformulier in te vullen en te verzenden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en binnen de retour termijn retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

De volgende producten kunnen niet retour genomen worden:

  • Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

Gaat het om een pakket of brievenbuspakje? Vraag dan per mail een retourlabel bij ons aan. Je ontvangt dan binnen enkele dagen via myparcel een retourlabel met een eventuele betaallink.

Stuur het artikel in perfecte conditie weer terug incl. de originele verpakking onder vermelding van het bestelnummer. Pak de producten met zorg in, beschadigde producten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via info@hiphuisje.nl graag voorzien van foto.

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Ruilingen & Retouren kunnen verzonden worden naar:

Hip Huisje
Irisstraat 13
1402 EN Bussum

Herroepingsformuler

  • Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) — Aan Hip Huisje Irisstraat 13 1402 EN Bussum info@hiphuisje.nl 06-12345678 — Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
e book pop up-hiphuisje

Gratis e-book!

Ontvang ons gratis e-book boordevol interieur inspiratie voor de baby,- en kinderkamer en ontvang tevens een kortingscode van 5% op je eerste bestelling! Schrijf je in voor onze laatste nieuwtjes.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.