Hip Huisje, kidsdesign.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Wieteke en de eigenaresse van Hip Huisje. Ik woon met mijn gezin in Bussum en ben mama van twee jongens.
Na jarenlang als styliste en setdesigner voor fotografie en film gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door de geboorte van mijn jongens kwam ik erachter dat er weinig originele kinderkameraccessoires online te vinden waren. Hierdoor ontstond het idee om prints en producten te gaan ontwerpen voor de aankleding van de kinderkamer. Ik haal geregeld inspiratie uit de belevingswereld van mijn kinderen en de kinderen van anderen uit mijn omgeving. Zo wilde mijn zoontje heel graag een dinokamer omdat hij een echte dino fan is. Maar de bestaande prints vond ik of teveel gericht op baby’s of te agressief. Zo ontstond het idee voor de dino prints met lijntekeningen. 

Hip en origineel.

Hip Huisje staat voor unieke en eigentijdse ontwerpen voor de inrichting van de babykamer of kinderkamer.
Geen duizend in een dozijn maar originele producten en prints van eigen ontwerp voor een hippe kinderkamer.

Nederlands product.

Bijna alles uit de webshop wordt in Nederland geproduceerd. De stoffen, het naaiwerk, het drukwerk etc. Het zijn (hand)gemaakte producten met hippe en unieke prints. Ook kunnen veel producten gepersonaliseerd worden zoals bijvoorbeeld de geboorteborden, naamkussen en geboorteposters.

De accessoires zijn allemaal gebaseerd op een thema waardoor je diverse producten uit de collectie met elkaar kunt combineren voor een prachtige thema baby,- of kinderkamer.

Persoonlijk contact bij vragen.

Klantenservice en persoonlijk contact staan voorop. Kom je ergens niet uit of heb je gewoon een vraag? Chat, mail of whatsapp dan even. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren.

Ik wens je heel veel shop plezier!

 

wieteke profiel zw

Wieteke

Designer & owner Hip Huisje

e book pop up-hiphuisje

Gratis e-book!

Ontvang ons gratis e-book boordevol interieur inspiratie voor de baby,- en kinderkamer en ontvang tevens een kortingscode van 5% op je eerste bestelling! Schrijf je in voor onze laatste nieuwtjes.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.