Traktatie geboorte prikkers roze ooievaar

Vanaf: 8,95

Knip uit en maak zelf deze vrolijke traktatie geboorte prikkers roze ooievaar voor de geboorte van een meisje.

Deze vrolijke en feestelijke geboorte prikkers roze ooievaar zijn de perfecte manier om de geboorte van je baby meisje te vieren. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, download het pdf-bestand of laat drukken, print de prikkers uit en plak ze aan elkaar met een satéstokje ertussen. Steek ze in een cupcake of ander lekkers en je bent er helemaal klaar voor!

Er zijn drie opties:

  1. Je ontvangt de traktatie prikkers als PDF bestand na bestelling binnen 1 á 2 werkdagen in je mail. Daarna kun je de prikkers zelf printen, uitknippen en in elkaar zetten.
  2. Je ontvangt 2 bedrukte a4 formaat vellen met 12 prikkers (stevig papier en hoge kwaliteit print) per brievenbuspost. Deze worden na 1 á 2 werkdagen verzonden met Postnl. Na ontvangst kun je de prikkers zelf printen, uitknippen en in elkaar zetten.
  3. Je ontvangt 5 bedrukte a4 formaat vellen met 30 prikkers (stevig papier en hoge kwaliteit print) per brievenbuspost. Deze worden na 1 á 2 werkdagen verzonden met Postnl. Na ontvangst kun je de prikkers zelf printen, uitknippen en in elkaar zetten.
  Gratis verzending vanaf € 75,- (in NL) en € 125,- (in BE)
  Achteraf betalen via Klarna
Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke online ervaring te bieden. Klik op accept om verder te gaan.