io241kuviwevn53vaig049mtdlduc

Knijpfruit wikkel jongetje met ster

Vanaf: 8,95

Met deze knijpfruit wikkel jongetje met ster maak je in een handomdraai een mooie traktatie!

Origineel, makkelijk en snel een traktatie maken voor de geboorte van de baby of de verjaardag van je kindje? Het kan met deze vrolijke knijpfruit wikkels. Vul de naam in en kies voor de tekst is geboren of de leeftijd van de jarige.
Er zijn drie opties:

  1. Je ontvangt de knijpfruit wikkel als PDF bestand na bestelling binnen 1 á 2 werkdagen in je mail. Daarna kun je de wikkels zelf printen en in elkaar zetten.
  2. Je ontvangt 10 bedrukte a4 formaat vellen (stevig papier en hoge kwaliteit print) per brievenbuspost. Deze worden na 1 á 2 werkdagen verzonden met Postnl. Daarna kun je de wikkels zelf in elkaar zetten.
  3. Je ontvangt 15 bedrukte a4 formaat vellen (stevig papier en hoge kwaliteit print) per brievenbuspost. Deze worden na 1 á 2 werkdagen verzonden met Postnl. Daarna kun je de wikkels zelf in elkaar zetten.

Tip: Gebruik knijpfruit of een knijp toetje met een kleine dop. Heb je toch een brede dop. Snij de bovenkant van de wikkel dan een stukje in.

De printables zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en mogen niet worden gedeeld of gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

  Gratis verzending vanaf € 100,- (in NL) en € 135,- (in BE)
  Achteraf betalen via Klarna
Artikelnummer: KF-ster Categorie: Tags: , , , , , , ,