io241kuviwevn53vaig049mtdlduc

Opzetzwembad zwembad voor in je tuin

opzetzwembad, zwembad, kind zwemmen

-ADVERTORIAL-

Voor elke tuin is er een geschikt Intex zwembad. Wil je graag een opzet zwembad kopen? Van kleinere opzet zwembaden tot de grotere en familie zwembaden, lees in deze blog hoe jij eenvoudig je eigen zwembad opzet. 

Intex kinderzwembaden

Naast de populaire opbouwzwembaden heeft Intex ook een assortiment kinderbadjes voor de allerkleinsten. Deze opblaasbare pools zijn verkrijgbaar in diverse maten. Beleef nog meer plezier bij het zwemmen met de zwembadspeelgoedaccessoires. Met een ligband of een opblaasbaar dier kun je heerlijk relaxen op het water. Voor kleine kinderen zijn er zwembandjes en voor meer waterpret zijn er duikspelletjes en nog veel meer!

Zwembad accessoires

Vergeet bij de aanschaf een opzetzwembad de accessoires niet! Bij heuts.nl vind je allerlei zwembad accessoires waarmee je het maximale uit je Intex zwembad kunt halen. Bescherm het grondoppervlak met vloerafdekkingen, bestel een afdekzeil om het zwembad vuilvrij te houden of koop een voetenbad om te voorkomen dat er vuil via de voeten in het zwembad komt. Zorg voor de juiste zwembadtemperatuur met een zwembadverwarming voor aangenaam zwemplezier.

 

Opzetten, demontage en opbergen

Een opblaasbaar zwembad is gemaakt om snel en eenvoudig op te zetten en na het warme seizoen eenvoudig te demonteren en op te bergen. Je kunt het zwembad in een paar eenvoudige stappen opzetten met behulp van de meegeleverde instructies. Elk zwembad heeft ook een filterpompaansluiting, maar je kunt de aansluiting ook afsluiten met meegeleverde doppen als je geen filterpomp wilt gebruiken. Een tuinslang kan worden aangesloten op het zwembadventiel om het water uit het opzetzwembad af te voeren.

Houd het zwembad schoon

Niet bij ieder opblaasbad wordt een filterpomp geleverd. Toch is het wel aan te raden om een filterpomp erbij te kopen om het water schoon en hygiënisch te houden. Daarnaast is het belangrijk dat je het zwembad goed onderhoudt met passende reinigingsproducten of producten voor het onderhoud. Gebruik bijvoorbeeld chloortabletten, bodemzuigers of schepnetten om je opzetzwembad in schone conditie te houden.

Opblaasbaar zwembad vullen

Het opzetten van een Intex zwembad is een eenvoudige klus. Kleine pools met een diameter van minder dan 4 meter kunnen binnen 10 minuten worden opgeblazen. Een groot opblaasbaar zwembad, zoals de grootste variant met een diameter van 549 cm, heeft ongeveer 30 minuten nodig om opgezet te worden. Daarna kun je het zwembad vullen met water. Ook het invouwen en opbergen is geen probleem. De rand van een opblaasbaar zwembad is goed opvouwbaar, zodat je het zwembad zonder inname van veel ruimte kunt opbergen. Zorg er wel voor dat het opblaaszwembad eerst goed is opgedroogd, voor dat je het opruimt.

kind zwemmen, zwembad, opzetzwembad

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hiphuisje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 728 reviews.