io241kuviwevn53vaig049mtdlduc

Kinderkamertrend naturel, regenboog

sfeer muurcirkels aardetinten regenboog roest bruin hiphuisje

Kinderkamer trends 2021 in naturel tinten

De kinderkamertrend 2021 gaat over naturel, aardetinten en de regenboog.
Een warme sfeer creëren op de baby- of kinderkamer in deze stijl is niet moeilijk. De juiste kleuren zijn van belang, welke aarde- naturel- en rozetinten zijn matchend?
Wij krijgen er vaak vragen over. Daarom laten we jou in deze blog zien hoe je met de juiste kleuren, vloer en accessoires een sfeervolle kamer maakt waar je heel veel plezier van gaat hebben.

 

De juiste vloer als goede basis

Voor een goede basis start je met de juiste vloer. Deze leg je er voor jaren in en daarom is het van belang dat je er eentje kies die perfect past bij jouw stijl.
Denk bijvoorbeeld eens aan Gamma laminaat. Daar kun je je eindeloos laten inspireren. Verschillende kleuren, houtsoorten en met of zonder v-groef. En wat ook zo handig is op deze site is de leginstructie. Zo kun je het met een beetje hulp zelf leggen.

Perfect passend bij de kinderkamertrend 2021 is een mooie lichte vloer. Die maakt het geheel wat fris en niet te donker of saai. Zoals Wild wit. Zo’n mooie lichte laminaatvloer is de perfecte basis voor een baby of kinderkamer.
Deze tint combineert heel goed met de warme naturel- en aardetinten. Maar is ook een mooie basis voor iedere andere kleur.

 

Kleurinspiratie voor de muur

Na de vloer is het tijd voor de muren. En oh wat is dat leuk, maar misschien ook wat lastig. Want wat zijn er veel kleuren, en welke matchen nu perfect en welke nu net niet.
Er zijn zoveel tinten in roestbruin, beige of (oud)roze dat je soms door de kleuren wat in de war raakt. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen starten met een kleur uit de kinderkameraccessoires die je hebt.
Neem als voorbeeld de regenboog in aardetinten. Dit is een perfecte uitgangsbasis om op zoek te gaan naar de juiste kleuren.

Je kunt bij de regenboog kinderkamertrend 2021 gaan voor de prachtige roze tinten zoals mild plum, real plum of oudroze strak van Flexa.
Wat ook erg handig is zijn de inspiratie kleurcollecties van Histor. Daar vindt je de matchende kleuren, zodat je altijd goed zit en de juiste combinatie aan kleur in huis haalt. Zoals bijvoorbeeld de kleur Prettig. Alleen het woord is al om blij van te worden, toch?

 

De finishing touch – het moment dat alles samenkomt

En dan komt het moment, de vloer ligt erin, de muren zijn geschilderd en dan mogen de meubels en de accessoires erin.
Het moment waar je vanaf het begin al vol verlangen naar uit hebt gekeken. De meubels kun je monteren en neerzetten waarna het tijd wordt voor de allerleukste accessoires in het thema van de regenboog in aardetinten.

De juiste decoratie voor een trendy kinderkamer

En ook hier kun je helemaal mee los. Van muurcirkels tot muurstickers en van behang tot de allerfijnste zitzak.
Maar ook een vrolijke vlaggenlijn, sfeervolle hanglamp, dan heerlijke dekbedovertrek en de allerleukste naamkussens. En allemaal in dezelfde kleurstelling zodat het een geheel wordt en daardoor ook niet te druk.
En met zoveel keuze geeft het misschien wat keuzestress, maar weet dat alles bij elkaar past.

Op de vloer nog een warm en gezellig vloerkleed, ook daarbij kun je kiezen om het thema regenboog door te voeren met voorbeeld het vloerkleed van Petit Tapis, Rainbow. Of kiezen voor een rond kleed met vrolijke kleurtjes, zoals het vloerkleed Smile van Kidsdepot.
Zo heb je een hip kleed voor je bed, maar ook een fijne en zachte plek om te spelen.

Het perfecte eindresultaat

En dan is het klaar, je hebt het perfecte kamertje volgens de laatste kinderkamertrend 2021 en kan de baby komen.
Of kun je de nieuwe slaapkamer van je kindje onthullen. Zie je de pretoogjes al voor je? Blijheid en enthousiasme alom.
Die zie je voorlopig even niet meer beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hiphuisje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 699 reviews.