Vriendenboekjes voor volwassenen

vriendenboekje volwassenen

Waarom een vriendenboekje ook geweldig is voor volwassenen

Vriendenboekjes: wie kent ze niet? Hopelijk roept het leuke herinneringen op aan vroeger. Van een vriendje of vriendinnetje kreeg je een boekje waarin je mocht schrijven. Nu je volwassen bent is het hartstikke leuk om het vriendenboekje van vroeger door te bladeren. Wist je dat er ook vriendenboekjes voor volwassenen bestaan? Wel zijn er een ongeschreven regels waar je rekening mee moet houden.

vriendenboekje vriendinnetjes

Vriendenboekjes invullen zorgt voor ontspanning

Juist in deze roerige tijden hebben we behoefte aan ontspanning. Sommige hobby’s die je als kind had zijn ook leuk voor je volwassen versie.
Denk bijvoorbeeld aan tekenen en schrijven. Niet voor niets verschijnen er steeds meer invulboekjes, kleurboeken en vriendenboekjes voor volwassenen op de markt. Heb jij van een vriend of vriendin zo’n boekje ontvangen?
Probeer het dan zo snel mogelijk in te vullen. De ongeschreven regel is dat je een vriendenboekje niet langer dan een week thuis houdt. Probeer het bijvoorbeeld ’s avonds in te vullen. Zoveel tijd kost het niet en je maakt er iemand blij mee.

friends

Zo heb je altijd een foto bij de hand

Misschien loop je bij het invullen van een vriendenboekje tegen praktische problemen aan. Hoe vind je bijvoorbeeld een geschikte foto van jezelf als je cartridge op is?
Het klinkt vergezocht, maar gebeurt vaker dan je denkt. Zorg ervoor dat je in huis een aantal pasfoto’s hebt liggen. Je kunt meteen een leuke foto in het vriendenboekje plakken. Haal ook een stickervel in huis om de boel op te vrolijken. Ben je klaar? Stop het vriendenboekje dan meteen in je tas. Op die manier krijgt de ander het snel terug.

vriendenboekje voor volwassenen foto

Maak een lijstje in Excel

Misschien vind je het lastig om te bepalen wie je vriendenboekje krijgt. Ga er eens voor zitten en bedenk van wie jij graag een leuk bericht wilt hebben. Maak eventueel een Excel lijst voor het overzicht.
Geef het vriendenboekje aan de eerste op de lijst, en dan de volgende. Bijkomend voordeel van deze manier van werken is dat je het overzicht behoudt.

vriendinnen

Zo voorkom je dat je vriendenboekjes verdwijnen

Helaas verdwijnen sommige vriendenboekjes spoorloos. Dit komt door het feit dat ze door verschillende personen worden doorgegeven.
Zit er een slordig iemand bij, dan ben je de pineut. Bovendien kan het best lastig zijn om te onthouden wie het vriendenboekje heeft.
Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen met een groepsapp. Zet even in een appje wie het vriendenboekje op dit moment heeft. Je voorkomt er een hoop gedoe mee!

digitaal vriendenboekje

Digitaal vriendenboekje

Vroeger vulde je een vriendenboekje in met pen of potlood. Dit herinner je je waarschijnlijk nog goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hiphuisje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 669 reviews.
Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke online ervaring te bieden. Klik op accept om verder te gaan.