Geboortebord voor op het raam voor de aankondiging van de geboorte van de baby.

Hoera! Jullie baby is geboren. Laat het iedereen weten met een origineel en persoonlijk geboortebord voor op het raam.
De borden zijn verkrijgbaar in alle populaire prints uit onze collectie. Kies bijvoorbeeld voor de vrolijke okergele leeuw, de stijlvolle walvis print, de regenboog of stel zelf je kleuren samen bij de kruisjes of stippen print.
Het geboortebord is te bestellen voor een meisje, een jongetje of in een neutrale print voor als je het geslacht nog niet weet.

Geboortebord, wind en regen bestendig.

De geboorteborden zijn gemaakt van stevig kanaalplaat (ook wel bekend als makelaarsborden). Regen en windbesteding tot windkracht 6. De borden zijn ook nog eens 100% recyclebaar.
Eenvoudig te bevestigen op het raam met dubbelzijdig tape. De afmetingen zijn 100 breed en 70 cm hoog (uitgevouwen formaat). Iedere zijde heeft dus een afmeting van 50 x 70 cm.

Unieke en persoonlijke geboorte aankondiging.

De geboorteborden worden allemaal bedrukt met naam en als extra optie de geboortedatum. Niet alleen leuk om zelf te bestellen maar ook om cadeau te geven bij de geboorte. Dan heb je pas echt een origineel kraamcadeau. Combineer ook eens met een naamkussen of mooie geboorteposter voor een volledig geboortepakket.

Supersnelle levering van het geboortebord voor op het raam!

Omdat we begrijpen dat je het geboortebord snel in huis wilt hebben kunnen we de geboorteborden al leveren binnen één tot maximaal drie werkdagen. Wel zo fijn als je het bord pas wilt bestellen nadat de baby is geboren. Bijvoorbeeld omdat je ook graag de geboortedatum erop wilt vermelden. Of omdat je het wilt geven als kraamcadeau.

Speciale wensen voor een geboortebord?

Heb je een keuze gemaakt uit onze prints maar wil je liever een ander kleurtje dan het voorbeeld? In overleg kunnen we de kleuren voor je aanpassen. Of wil je een andere tekst? Bijvoorbeeld vanwege een adoptie of tweeling? Ook dat is mogelijk. Mail ons dan wel tijdig om dit te bespreken. Hier gaat iets meer tijd in zitten dan de standaard borden.

 

Andere opties voor een geboorte aankondiging?

Past het raambord niet omdat je bijvoorbeeld een roedeverdeling hebt in je ramen? Dan hebben we ook hele leuke geboortevlaggen. Ook te bestellen met vlaggenstok en gevelhouder. Een combinatie van een geboortebord met een geboortevlag is natuurlijk ook een optie en maakt het nog feestelijker.

Genoeg inspiratie opgedaan? Klik dan hier om direct naar onze geboorteborden voor op het raam te gaan.

Ontvang de diy Sinterklaas slingers, printables

Door het invullen van je gegevens krijg je via email de gratis printables van de slingers toegestuurd.

gratis diy sinterklaas slinger

Hiermee kom je ook op de mailinglijst van Hip Huisje.
Uitschrijven is op ieder moment mogelijk. Door het invullen van je
e-mailadres ga je akkoord met het privacybeleid van Hip Huisje.