Heerlijk avondje met hippe Sint decoratie

Heerlijk avondje is gekomen… het avondje van Sinterklaas

Na jaren geen Sinterklaas te hebben gevierd… want zo was mijn redenatie; Sinterklaas is een kinderfeest en wij hebben geen kinderen. Vind ik het nu we wel kinderen hebben stiekem wel heel erg gezellig om weer mee te mogen doen en naast het feest ook het interieur in te richten met hippe Sint decoratie.

Trouwe Sint fans

Mijn kinderen zijn inmiddels 6 en 4 en beginnen al te stuiteren als ik het woord Sinterklaas laat vallen.
De speelgoedboeken worden doorgespit, het Sinterklaasjournaal wordt trouw iedere avond minstens 1x gekeken (Lang leve uitzending gemist. Want wie is er nou stipt om 18:00 al klaar met eten), de Sinterklaas verkleed kleding wordt uit de kast gehaald en pepernoten en chocolademunten worden verslonden.

Wachten op de Sint

Het wachten is op de intocht van Sinterklaas want vanaf die tijd mag de schoen af en toe gezet worden en kan de sinterklaas cd weer non stop afgespeeld worden.

Hippe Sint decoratie.

Om mee te doen aan deze gezellige tijd hebben we daarom een hippe Sint decoratie lijn ontworpen. Volledig in de monochrome stijl zodat ook het interieur helemaal Sint proof is.
Met een Sint kussenhoesje, Sint decoblok en Sint poster. Met deze Sint decoratie tover je je interieur van de woonkamer of kinderkamer in een mum van tijd om in een gezellig maar ook hip Sint interieur.

Gratis Sint decoratie slinger.

En dan hebben we nog een leuk nieuwtje… want als je je hier inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je een gratis Sint slinger Printable om je interieur helemaal mee af te stylen.

 

Fijne Sinterklaas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.hiphuisje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 568 reviews.
Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke online ervaring te bieden. Klik op accept om verder te gaan.